Friday, 4 November 2011

FROM AFIE TO EYLA'S READERS




assalamualaikum hyee wonders bloggers hari ni afie ringan pulak la tangan ni na menulis entri untuk adeq kesayangan ni sepatutnya entri pertama dah buad tapi time tu tengah exam so suurh je dea buad entri sendiri. ni dah entri ketiga baru ingat na buad entri ni kat dea tu pon sebab na edit blog dea ni haa tapi kan nape ta cute pon eh? adoyai afie ni bukanye graphic designer sebab tula ta tomey takpe nanti len kali afie edit laa balek  hehehe okey la afie just na wish happy berblogging ea afie ni memang laa suke conteng blog owg sape yg mintak afie buadkan blog kompom afie conteng dulu bukan ape just na buadkan footprint biar korang ingat afie 4 ever hehehehehe  korang kalau rajen bw laa blog afie kat SINI kalo korang rase na bace lagi follow okey? *promote siket hahahaha okeyy laa na meneruskan mengedit blog dea ni korang rase black, purple , gold masuk x sekali? korang judge sendiri laa eh

just that from me...
pinklover