Friday, 4 November 2011

FROM AFIE TO EYLA'S READERS




assalamualaikum hyee wonders bloggers hari ni afie ringan pulak la tangan ni na menulis entri untuk adeq kesayangan ni sepatutnya entri pertama dah buad tapi time tu tengah exam so suurh je dea buad entri sendiri. ni dah entri ketiga baru ingat na buad entri ni kat dea tu pon sebab na edit blog dea ni haa tapi kan nape ta cute pon eh? adoyai afie ni bukanye graphic designer sebab tula ta tomey takpe nanti len kali afie edit laa balek  hehehe okey la afie just na wish happy berblogging ea afie ni memang laa suke conteng blog owg sape yg mintak afie buadkan blog kompom afie conteng dulu bukan ape just na buadkan footprint biar korang ingat afie 4 ever hehehehehe  korang kalau rajen bw laa blog afie kat SINI kalo korang rase na bace lagi follow okey? *promote siket hahahaha okeyy laa na meneruskan mengedit blog dea ni korang rase black, purple , gold masuk x sekali? korang judge sendiri laa eh

just that from me...
pinklover

Monday, 10 October 2011

HobI SaYa

i like play badminton
bila main je aq msti mcm dh x ingt dunia
entah knpa.......... bila main je msti x nk brhnti wlaupun dh ltih (kcuali btul2 ltih)
aq ska jgk la dlm bidang sukan ni tp x prnah pon msk mna2 prtndingan dlm sukan hehehehhe

aq paling ska MELANCONG x kesah r mna2 pn asalkn melancong
aq tringin cgt nk mlncong luar ngara dan tringin nk alami musim salji n musim bnga luruh
apa2 pn ngara sndiri lbih baik...stiap tmpt ada keunikannya sendiri..

I'm ? fans!!!!!!!!!!!!

sya paling minat JUSTIN DREW BIEBER atau lbih dikenali sbg JB...
perhhhhh minat gila r............ 
sya minat dy coz muka dy yg cute 2 n suara dy yg memikat....
sya tabik r kt  dy coz mla2 jdi pnyanyi jalnan je paz 2 jdi pnyanyi yg trknal di seluruh dunia

klw artis malaysia sy minat Awal yg pngacara Fuhhh 2
r dy 2 ensem jgk an.. sya ska dy tp sbg pminat je lh ye..

2 org ni je lh yg sya minat
yg lain 2 mint jugk cma x brpe je lh.. hehehehehe